Perfecte plekken om te wonen

INTRODUCTIE

VON POLL REAL ESTATE is een frisse, nieuwe speler op de Amsterdamse residentiële huizenmarkt, bestaand uit zeer ervaren, moderne, getalenteerde, hard werkende en klantgerichte residentiële makelaars die met beide benen op de grond staan.

Wij werken samen als partners omdat wij elkaar mogen en respecteren, blij zijn om informatie te delen en van onze klanten houden.

VON POLL REAL ESTATE groeit snel vanuit hartje Amsterdam en heeft recent haar tweede filiaal geopend, de eerste residentiële makelaardij op de Amsterdamse Zuidas.

Het VON POLL verschil

De partners van VON POLL REAL ESTATE specialiseren zich in ”Perfecte plekken om te wonen”. Wij begrijpen dat onze klanten individuen zijn met bepaalde benodigdheden, wensen en middelen. We werken hard om voor hun de beste plek te vinden om in te wonen, lief te hebben, hunzelf te kunnen zijn, een gezin te stichten, te investeren of gewoon om in tot rust te komen!

We begrijpen natuurlijk dat er niet zoiets bestaat als PERFECT! Maar wij zijn allemaal toegewijd om de allerbeste oplossing te vinden voor de specifieke smaken en benodigdheden van onze klanten.

We zijn ervaren in alle vormen van residentieel vastgoed, van woningen die in de jaren 1600 zijn gebouwd tot off-plan woningen in toekomstige ontwikkelingen!

Recent aanbod

Jacob van Lennepstraat 62hs Amsterdam

€ 869.000,- k.k.

Daniel Stalpertstraat 37+ PP * Amsterdam

€ 3.500,- /mnd

Katwijkstraat 5hs Amsterdam

€ 450.000,- k.k.

Jacob van Lennepstraat 62hs* Amsterdam

€ 2.750,- /mnd

Nepveustraat 43I Amsterdam

€ 420.000,- k.k.

Warmondstraat 99II+IV Amsterdam

€ 435.000,- k.k.

Verhuurd

Hondecoeterstraat 5B Amsterdam

€ 5.500,- /mnd

Frederik Hendrikstraat 17HS Amsterdam

€ 625.000,- k.k.

Oude Nieuwstraat 10 Amsterdam

€ 525.000,- k.k.