over_ons

von poll real estate

Over ons

300+

Kantoren

1200+

Werknemers

4.050

Objecten beschikbaar

Groot (inter)nationaal netwerk

We think global and act local

VON POLL REAL ESTATE is een moderne speler op de Nederlandse huizenmarkt. We werken met een team van zeer ervaren, meertalige en klantgerichte makelaars die met beide benen op de grond staan. Met meer dan 1500 werknemers en 350 kantoren is von Poll Immobilien GmbH één van Europa’s grootste netwerken van makelaars in het onroerend goed en zijn we altijd ‘in the best locations for you’. Niet alleen in Nederland, maar ook in heel Europa.

Von Poll International

Dit is ons team

Team Von Poll Real Estate

Prettig kennismaken

Als u voor ons kiest, krijgt u een heel team van professionele en bevlogen deskundigen aan uw zijde. Het netwerk van VON POLL REAL ESTATE bestaat inmiddels uit meer dan 350 kantoren met één filosofie: betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en tevredenheid van onze klanten.

Joan Dik

Joan Dik

Register Makelaar Taxateur en Partner

joan@von-poll.nl

+ 31 6-184 407 05

Joan is born and raised in het vastgoed en het centrum van Amsterdam is voor haar de absolute perfecte plek om te wonen. In haar vrije tijd is zij DJ op feesten en events en gaat ze graag op pad met haar hondje Pluk. Wanneer zij niet op of rond kantoor in Amsterdam of Den Haag is, dan is zij op pad. Kunst, cultuur en reizen zijn helemaal haar ding.
Marie-Christine Lodewijk

Marie-Christine Lodewijk

Register Makelaar Taxateur en Partner

marie-christine@von-poll.nl

+ 31 6-438 532 28

Marie-Christine is sinds 2005 werkzaam in de makelaardij en is samen met haar partners Von Poll Real Estate begonnen in 2016. Na de Hotelschool in Den Haag heeft zij onder andere bij Heineken gewerkt. Naast het makelen onderhoudt zij de contacten het hoofdkantoor in Frankfurt en andere internationale partners. Ze zet zich in om Von Poll te laten groeien. Haar perfecte plek in Amsterdam is al bootje varend door de Amsterdamse grachten vertoeven. Netwerken vindt ze heerlijk. Verder houdt ze van gezelligheid met borrels en kookt ze graag. Verder golft, zeilt en skiet ze graag. Wat dat betreft een buitenmens!
Elisabeth van Zijverden

Elisabeth van Zijverden

Register Makelaar Taxateur en Partner

elisabeth@von-poll.nl

+ 31 6-509 697 58

Als voormalig expat woont Elisabeth inmiddels ruim 15 jaar in Amsterdam. Ze versterkt het team als Register Makelaar - taxateur en Partner. In het weekend is ze te vinden op de Noordermarkt met een lekker kopje koffie in haar hand of in de rij bij Le Fournil voor een lekker taartje. Als ze niet in Amsterdam is, bevindt ze zich op het strand op Scheveningen. Haar rol binnen Von Poll is Elisabeth op het lijf geschreven. Ze krijgt energie van het contact met de klanten en blije gezichten na een aan- of verkoop.
Teun van Esch

Teun van Esch

Register Kandidaat Makelaar Taxateur en Partner

teun@von-poll.nl

+ 31 6-149 939 40

Deze energieke en sociale Brabander makelt al circa 10 jaar met veel plezier in Amsterdam. Hij is al stagiair begonnen in de bedrijfsmakelaardij en heeft gewerkt in de woningmakelaardij in Kaapstad. Teun houdt naast makelen van het bourgondische leven en van tijd doorbrengen met familie en vrienden. Zijn perfecte plek om te wonen en leven is de Stadionbuurt. “Gezellige en rustige buurt dicht bij de reuring van de stad, maar ook veel gezellige horeca om de hoek. Sinds de renovatie van het Stadionplein de beste plek in Amsterdam.” Teun is een goede kaartspeler en bovengemiddeld bankdrukker ;-)
Cecile Smits van Oyen

Cecile Smits van Oyen

Register Kandidaat Makelaar Taxateur en Partner

cecile@von-poll.nl

+ 31 6-222 435 43

Cecile is een intensieve sporter en is dol op reizen. Ze woont nu al meer dan 36 jaar in Amsterdam en heeft hier alle fasen doorlopen; studeren, samenwonen, gezin stichten en nu zijn de kinderen uit huis en wonen zij zelfstandig in Amsterdam. In Amsterdam is zij op haar aller gelukkigst wanneer ze vanuit de stad onder het Rijks door fietst en het Museumplein zich voor haar uitstrekt met haar lichtjes en het "Concertgebouw". “Dit is het moment elke keer weer dat ik zo trots ben om Amsterdamse te zijn. Ik kom echter uit Den Haag en ben daar opgegroeid.“ Cecile is begonnen als Private Banker bij verschillende grootbanken. Derhalve heeft ze veel ervaring in zakelijk dienstverlening en het inschatten van de behoeften van mensen.
Willem Jan Romeijn

Willem Jan Romeijn

Register Makelaar Taxateur

willemjan@von-poll.nl

+31 6-260 609 10

Willem Jan is altijd bezig, in huis en buiten. Wanneer hij niet in Amsterdam is, dan is hij hoogstwaarschijnlijk te vinden op Schiermonnikoog, zijn tweede thuis. “De stad Amsterdam is voor mij een hobby an sich met alle leuke winkels, restaurants, musea en architectuur.” Deze sportieve makelaar is vaak te vinden in de sportschool en rent daarnaast regelmatig lange afstanden in bijvoorbeeld het Twiske. In Oktober loopt hij voor het eerst een hele marathon (uiteraard die van Amsterdam!). Na 14 jaar in de Jordaan gewoond te hebben, woont hij nu in Amsterdam Noord. Een nieuwe en grootstedelijke omgeving aan het IJ.
Babs de Goeij-Koster

Babs de Goeij-Koster

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

babs@von-poll.nl

+31 6-536 550 30

Babs is een ondernemend type en is graag onderweg; als makelaar, met haar gezin, om te sporten en om reizen te maken. Geboren Amsterdamse, opgegroeid in Edam en daarna weer terug naar Amsterdam; haar hart achterna. Nu is zij woonachtig op de grens van Amstelveen met Amsterdam aan het fijne Amsterdamse Bos. “Amsterdam bestaat uit zoveel geweldige buurtjes en indrukwekkende plekken dat ik niet kan kiezen, het is maar net waar ik behoefte aan heb en welke kleur uit mijn palet aan staat.” Babs versterkt team Amsterdam en brengt een berg aan ervaring in design, interieurstyling, media en reclame met zich mee. Ze begeleidt klanten uit de regio, het land en bedient zelfs haar internationale clientèle.
Caroline van Weede

Caroline van Weede

Register Makelaar (RM)

caroline@von-poll.nl

+31 6-161 751 52

Caroline versterkt het team van Von Poll Real Estate in Amsterdam als volledig gecertificeerd Makelaar. Met haar verleden als HR en recruitment specialist zet ze ook in haar werk als makelaar 'de mens' centraal. ⁠Caroline woont al 30 jaar in Amsterdam en kent de stad op haar duimpje. 'Amsterdam ligt er iedere dag weer zo mooi bij. De grachtengordel is voor mij de perfecte plek om te wonen én te werken.'
Herma ten Doesschate

Herma ten Doesschate

Aan- en verhuuradviseur

herma@von-poll.nl

+31 6-288 754 75

Toen onze collega Herma met haar gezin verhuisden naar Zwitserland voor het werk van haar man, startte ze haar carrière als relocation advisor in de regio Zug-Zürich. Met deze kennis kwam ze terug naar Amsterdam om haar eigen expat- en relocatie-ervaring te benutten en expats te helpen de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen en klanten zich snel ‘thuis’ te laten voelen in Nederland. "Ik word heel blij als mensen weer op hun stekkie zitten, om ze zich weer thuis te laten voelen."⁠ Herma’s perfecte plek is de Plantage buurt. Het Wertheim park vindt zij een heerlijke plek om even weg te dromen. Herma is ondernemend en sportief en maakt graag lange wandelingen met de hond, weer of geen weer.
Rebecca Gatsidones

Rebecca Gatsidones

Office manager

Anna Groothand

Anna Groothand

Commercieel binnendienstmedewerker

Sabine Bos

Sabine Bos

Commercieel binnendienstmedewerker

Marie Muller

Marie Muller

Commercieel binnendienstmedewerker

info@von-poll.nl

Marie is te vinden op onze kantoren in Amsterdam als commercieel binnendienst medewerker. In haar vrije tijd is ze lekker actief en gaat ze graag padellen of kitesurfen. Haar perfecte plek? "Het liefst vaar ik over de grachten van Amsterdam!". Marie is bezig met haar studie Makelaardij & Vastgoed, maar heeft voorheen een studie gevolgd en afgerond op de Hotelschool. Gastvrijheid en organiseren zijn inmiddels een tweede natuur voor Marie. "Wat de toekomst ook brengt, ik zie mezelf echt in de makelaardij."
Jeroen Baard

Jeroen Baard

Register Makelaar Taxateur

jeroen@von-poll.nl

+31 70 2001969

volg ons op @vonpollnl