over_ons

von poll real estate

Over ons

350+

Kantoren

1500+

Werknemers

4.050

Objecten beschikbaar

Groot (inter)nationaal netwerk

We think global and act local

VON POLL REAL ESTATE is een moderne speler op de Nederlandse huizenmarkt. We werken met een team van zeer ervaren, meertalige en klantgerichte makelaars die met beide benen op de grond staan. Met meer dan 1500 werknemers en 350 kantoren is von Poll Immobilien GmbH één van Europa’s grootste netwerken van makelaars in het onroerend goed en zijn we altijd ‘in the best locations for you’. Niet alleen in Nederland, maar ook in heel Europa.

Von Poll International

Dit is ons team

Team Von Poll Real Estate

Prettig kennismaken

Als u voor ons kiest, krijgt u een heel team van professionele en bevlogen deskundigen aan uw zijde. Het netwerk van VON POLL REAL ESTATE bestaat inmiddels uit meer dan 350 kantoren met één filosofie: betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en tevredenheid van onze klanten.

Joan Dik

Joan Dik

Register Makelaar Taxateur en Partner

joan@von-poll.nl

+ 31 6-184 407 05

Joan is born and raised in het vastgoed en het centrum van Amsterdam is voor haar de absolute perfecte plek om te wonen. In haar vrije tijd is zij DJ op feesten en events en gaat ze graag op pad met haar hondje Pluk. Wanneer zij niet op of rond kantoor in Amsterdam of Den Haag is, dan is zij op pad. Kunst, cultuur en reizen zijn helemaal haar ding.
Marie-Christine Lodewijk

Marie-Christine Lodewijk

Register Makelaar Taxateur en Partner

marie-christine@von-poll.nl

+ 31 6-438 532 28

Marie-Christine is sinds 2005 werkzaam in de makelaardij en is samen met haar partners Von Poll Real Estate begonnen in 2016. Na de Hotelschool in Den Haag heeft zij onder andere bij Heineken gewerkt. Naast het makelen onderhoudt zij de contacten het hoofdkantoor in Frankfurt en andere internationale partners. Ze zet zich in om Von Poll te laten groeien. Haar perfecte plek in Amsterdam is al bootje varend door de Amsterdamse grachten vertoeven. Netwerken vindt ze heerlijk. Verder houdt ze van gezelligheid met borrels en kookt ze graag. Verder golft, zeilt en skiet ze graag. Wat dat betreft een buitenmens!
Elisabeth van Zijverden

Elisabeth van Zijverden

Register Makelaar Taxateur en Partner

elisabeth@von-poll.nl

+ 31 6-509 697 58

Als voormalig expat woont Elisabeth inmiddels ruim 15 jaar in Amsterdam. Ze versterkt het team als Register Makelaar - taxateur en Partner. In het weekend is ze te vinden op de Noordermarkt met een lekker kopje koffie in haar hand of in de rij bij Le Fournil voor een lekker taartje. Als ze niet in Amsterdam is, bevindt ze zich op het strand op Scheveningen. Haar rol binnen Von Poll is Elisabeth op het lijf geschreven. Ze krijgt energie van het contact met de klanten en blije gezichten na een aan- of verkoop.
Teun van Esch

Teun van Esch

Makelaar (KRMT) en Partner

teun@von-poll.nl

+ 31 6-149 939 40

Deze energieke en sociale Brabander makelt al circa 10 jaar met veel plezier in Amsterdam. Hij is al stagiair begonnen in de bedrijfsmakelaardij en heeft gewerkt in de woningmakelaardij in Kaapstad. Teun houdt naast makelen van het bourgondische leven en van tijd doorbrengen met familie en vrienden. Zijn perfecte plek om te wonen en leven is de Stadionbuurt. “Gezellige en rustige buurt dicht bij de reuring van de stad, maar ook veel gezellige horeca om de hoek. Sinds de renovatie van het Stadionplein de beste plek in Amsterdam.” Teun is een goede kaartspeler en bovengemiddeld bankdrukker ;-)
Cecile Smits van Oyen

Cecile Smits van Oyen

Makelaar (KRMT) en Partner

cecile@von-poll.nl

+ 31 6-222 435 43

Cecile is een intensieve sporter en is dol op reizen. Ze woont nu al meer dan 36 jaar in Amsterdam en heeft hier alle fasen doorlopen; studeren, samenwonen, gezin stichten en nu zijn de kinderen uit huis en wonen zij zelfstandig in Amsterdam. In Amsterdam is zij op haar aller gelukkigst wanneer ze vanuit de stad onder het Rijks door fietst en het Museumplein zich voor haar uitstrekt met haar lichtjes en het "Concertgebouw". “Dit is het moment elke keer weer dat ik zo trots ben om Amsterdamse te zijn. Ik kom echter uit Den Haag en ben daar opgegroeid.“ Cecile is begonnen als Private Banker bij verschillende grootbanken. Derhalve heeft ze veel ervaring in zakelijk dienstverlening en het inschatten van de behoeften van mensen.
Willem Jan Romeijn

Willem Jan Romeijn

Register Makelaar Taxateur en Partner

willemjan@von-poll.nl

+31 6-260 609 10

Willem Jan is altijd bezig, in huis en buiten. Wanneer hij niet in Amsterdam is, dan is hij hoogstwaarschijnlijk te vinden op Schiermonnikoog, zijn tweede thuis. “De stad Amsterdam is voor mij een hobby an sich met alle leuke winkels, restaurants, musea en architectuur.” Deze sportieve makelaar is vaak te vinden in de sportschool en rent daarnaast regelmatig lange afstanden in bijvoorbeeld het Twiske. In Oktober loopt hij voor het eerst een hele marathon (uiteraard die van Amsterdam!). Na 14 jaar in de Jordaan gewoond te hebben, woont hij nu in Amsterdam Noord. Een nieuwe en grootstedelijke omgeving aan het IJ.
Caroline van Weede

Caroline van Weede

Register Makelaar (RM)

caroline@von-poll.nl

+31 6-161 751 52

Caroline versterkt het team van Von Poll Real Estate in Amsterdam als volledig gecertificeerd Kandidaat Makelaar. Met haar verleden als HR en recruitment specialist zet ze ook in haar werk als makelaar 'de mens' centraal. ⁠Caroline woont al 30 jaar in Amsterdam en kent de stad op haar duimpje. 'Amsterdam ligt er iedere dag weer zo mooi bij. De grachtengordel is voor mij de perfecte plek om te wonen én te werken.'
Babs de Goeij-Koster

Babs de Goeij-Koster

Makelaar (KRMT)

babs@von-poll.nl

+31 6-536 550 30

Babs is een ondernemend type en is graag onderweg; als makelaar, met haar gezin, om te sporten en om reizen te maken. Geboren Amsterdamse, opgegroeid in Edam en daarna weer terug naar Amsterdam; haar hart achterna. Nu is zij woonachtig op de grens van Amstelveen met Amsterdam aan het fijne Amsterdamse Bos. “Amsterdam bestaat uit zoveel geweldige buurtjes en indrukwekkende plekken dat ik niet kan kiezen, het is maar net waar ik behoefte aan heb en welke kleur uit mijn palet aan staat.” Babs versterkt team Amsterdam en brengt een berg aan ervaring in design, interieurstyling, media en reclame met zich mee. Ze begeleidt klanten uit de regio, het land en bedient zelfs haar internationale clientèle.
Hannah van Wensem

Hannah van Wensem

Makelaar (KRMT)

hannah@von-poll.nl

+31 6-387 270 28

Hannah heeft meer dan 15 jaar in het buitenland gewoond - van Chili tot Zuid-Afrika - en spreekt haar talen vloeiend: “Ik heb veel ervaring in het wegwijs maken van expats op de hectische huizenmarkt en kan me goed verplaatsen in (internationale) klanten.” Haar “best location” is De Archipelbuurt in Den Haag, dichtbij het strand en de stad. Hannah is dol op het strand, doet aan yoga en kookt graag voor vrienden en familie.
Herma ten Doesschate

Herma ten Doesschate

Aan- en verhuurmakelaar

herma@von-poll.nl

+31 6-288 754 75

Toen onze collega Herma met haar gezin verhuisden naar Zwitserland voor het werk van haar man, startte ze haar carrière als relocation advisor in de regio Zug-Zürich. Met deze kennis kwam ze terug naar Amsterdam om haar eigen expat- en relocatie-ervaring te benutten en expats te helpen de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen en klanten zich snel ‘thuis’ te laten voelen in Nederland. "Ik word heel blij als mensen weer op hun stekkie zitten, om ze zich weer thuis te laten voelen."⁠ Herma’s perfecte plek is de Plantage buurt. Het Wertheim park vindt zij een heerlijke plek om even weg te dromen. Herma is ondernemend en sportief en maakt graag lange wandelingen met de hond, weer of geen weer.
Helen Thie

Helen Thie

Vastgoed deskundige

helen@von-poll.nl

+31 20-215 99 88

Helen is al 25 jaar werkzaam in de makelaardij en heeft recent, na 12 jaar een eigen kantoor te hebben gerund, ervoor gekozen om het team van Von Poll makelaardij te versterken. Hier heeft ze voor gekozen omdat ze zo met haar expertise over verhuur, nieuwbouw en een internationaal netwerk meer cliënten van dienst kan zijn. Helen is naast haar werk vooral op het water te vinden. Hier woont, vaart en zwemt ze en runt ze haar eigen BnB. In de zomer opereert ze als schipper op vaartochten. De grote voorliefde en kennis van bouwkunde en architectuur heeft ze te danken aan haar vader die al jarenlang architect is.
Esmee van Galen

Esmee van Galen

Office Manager

esmee@von-poll.nl

+31 20-215 99 88

Esmee besteedt haar vrije tijd het liefst met familie & vrienden. Ze houdt van uiteten gaan, terrasjes pakken in de zomer (of onder de heater in de winter) en bezoekt graag festivals. Samen met collega Lisa sport ze vaak voor of na werk, al is dit niet perse een hobby… Amsterdam Zuid is Esmee’s perfecte plek om te wonen, wat ze zelf al een paar jaar doet. “Het fijne vind ik dat je buiten de drukte van het centrum bent, maar wel de gezelligheid binnen handbereik hebt. In het bijzonder: De Marathonweg, hier zit ik regelmatig met vriendinnen lekker op het verwarmde terras”. Op dit moment volgt zij de opleiding tot KRMT.
Lisa Kooijman

Lisa Kooijman

Commercieel medewerker

lisa@von-poll.nl

+31 20-215 99 88

Lisa is een echte Amsterdamse, al denkt men vaak dat dat niet zo is. Haar perfecte plek in Amsterdam is de Grachtengordel. “'s Ochtends als de zon schijnt en ik fiets over de grachten, dan kan mijn dag niet beter beginnen!” Na werk is ze vaak te vinden bij Hoppe of in de Pijp. “Het leeft hier altijd, heerlijk vind ik dat”. Lisa heeft even een andere branche uitgeprobeerd, maar al snel bleek toch dat de appel niet ver van de boom valt en stapte ze over naar de branche van haar vader; de makelaardij! Op dit moment volgt zij de opleiding tot KRMT.

volg ons op @vonpollnl