partners

von poll real estate

Partner worden

Onafhankelijk ondernemen

Met de allure van een internationaal merk

Geen betere start van een nieuwe makelaarskantoor dan met een gevestigde naam en een netwerk van ervaren en moderne collega-makelaars. Onder de vlag van VON POLL REAL ESTATE geniet een makelaar alle vrijheid om op zijn of haar manier te ondernemen in het eigen werkgebied. Wel opent het Von Poll netwerk de deuren naar klanten en connecties in nationale en internationale kringen. Een nieuwe VON POLL REAL ESTATE makelaar in Nederland wordt onderdeel van het nationaal én internationaal gerenommeerde merk von Poll Immobilien GmbH met ruim 350 kantoren door heel Europa.

Contactformulier

Wij horen graag van je

Teun van Esch

VON POLL REAL ESTATE

Teun van Esch

Mail teun@von-poll.nl

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

GROOT (INTER)NATIONAAL NETWERK

Von Poll Real Estate in Europa

VON POLL REAL ESTATE is een moderne speler op de Nederlandse huizenmarkt. We werken met een team van zeer ervaren, meertalige en klantgerichte makelaars die met beide benen op de grond staan. Met meer dan 1500 werknemers en 350 kantoren is von Poll Immobilien GmbH één van Europa’s grootste netwerken van makelaars in het onroerend goed en zijn we altijd ‘in the best locations for you’.

Ga naar de website van Von Poll international

volg ons op @vonpollnl