verkoopbegeleiding

Von Poll Real Estate

Verkopen

Expertise en daadkracht

Professionele service met een persoonlijke touch

VON POLL REAL ESTATE staat voor een persoonlijke benadering van uw situatie en een professionele presentatie van uw woning. Wij begrijpen dat een woning verkopen een persoonlijke en intensieve aangelegenheid is. Met een vastgoeddeskundige van VON POLL REAL ESTATE weet u zeker dat uw belangen altijd uitstekend worden behartigd en dat het proces van A tot Z professioneel wordt uitgedacht en aangepakt. We werken met een ‘global mindset’ die we toepassen op de lokale markt. Onze makelaars beschikken over alle ervaring en kwalificaties die nodig zijn om u te begeleiden en openen voor u de deuren naar een netwerk van potentiële kopers van internationaal formaat. U onderhoudt persoonlijk contact met uw makelaar en het commerciële team en bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom uw woning.

kennismaken met von poll real estate

Neem direct contact op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
verkoopbegeleiding 1

Momentum creëren

Marketing van uw woning

Met een professionele presentatie en ons brede netwerk vinden wij voor uw woning de juiste koper in binnen- of buitenland. Op de website van VON POLL REAL ESTATE presenteren wij de woning met complete fotogalerij, woningvideo’s, virtuele tour mogelijkheden en andere media. Tevens wordt de aanmelding verspreid binnen het internationale netwerk van von Poll Immobilien GmbH, verschijnt uw woning op onze social media kanalen en publiceren wij uw woning op welbekende kanalen als Funda, Pararius en de MVA (Makelaars Vereniging Amsterdam). Eventueel kan uw woning in het von Poll Immobilien GmbH magazine “Best Living” en “De Résidence” gepubliceerd worden.

Tevreden klanten

Reviews

9.8 Verkoop
9.5 Aankoop

Von Poll Real Estate heeft ons ontzettend kundig, vriendelijke en vlot geholpen. We zijn erg blij met hun ondersteuning!

Verkoper van Galileïplantsoen 105 HS

Fantastische makelaar en zeer zeker aan te raden. Denkt met alles mee! Heel veel kennis en ervaring.

Verkoper van De Wittenkade 18 A

Goed kantoor met veel gevoel voor de markt en een zeer sterke office support die snel kunnen schakelen.

Dhr. Robert Derks van Nieuwe Kerkstraat 108 2

Fantastisch begeleid door Teun bij Von Poll! Alles super geregeld, duidelijk en behulpzaam. Kon niet beter.

Verkoper van Marathonweg 18 2

Deze makelaar scoort op alles een 10, of meer als dat zou kunnen. De combinatie van kritisch meedenken, creatief meekijken en klantgericht werken is uniek. Ik heb geleerd dat de mogelijkheden oneindig zijn.

Verkoper van C. van Eesterenlaan 292