verkoopbegeleiding

Von Poll Real Estate

Verkopen

Expertise en daadkracht

Professionele service met een persoonlijke touch

VON POLL REAL ESTATE staat voor een persoonlijke benadering van uw situatie en een professionele presentatie van uw woning. Wij begrijpen dat een woning verkopen een persoonlijke en intensieve aangelegenheid is. Met een vastgoeddeskundige van VON POLL REAL ESTATE weet u zeker dat uw belangen altijd uitstekend worden behartigd en dat het proces van A tot Z professioneel wordt uitgedacht en aangepakt. We werken met een ‘global mindset’ die we toepassen op de lokale markt. Onze makelaars beschikken over alle ervaring en kwalificaties die nodig zijn om u te begeleiden en openen voor u de deuren naar een netwerk van potentiële kopers van internationaal formaat. U onderhoudt persoonlijk contact met uw makelaar en het commerciële team en bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom uw woning.

kennismaken met von poll real estate

Neem direct contact op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
verkoopbegeleiding 1

Momentum creëren

Marketing van uw woning

Met een professionele presentatie en ons brede netwerk vinden wij voor uw woning de juiste koper in binnen- of buitenland. Op de website van VON POLL REAL ESTATE presenteren wij de woning met complete fotogalerij, woningvideo’s, virtuele tour mogelijkheden en andere media. Tevens wordt de aanmelding verspreid binnen het internationale netwerk van von Poll Immobilien GmbH, verschijnt uw woning op onze social media kanalen en publiceren wij uw woning op welbekende kanalen als Funda, Pararius en de MVA (Makelaars Vereniging Amsterdam). Eventueel kan uw woning in het von Poll Immobilien GmbH magazine “Best Living” en “De Résidence” gepubliceerd worden.

Tevreden klanten

Reviews

9.8 Verkoop
9.5 Aankoop

Ik ben heel tevreden! Het contact was uiterst prettig, snel en professioneel. Alles werd heel snel opgepakt, mooie foto's en alles was heel deskundig, ik kreeg uitstekend advies, ook over zaken die misschien net buiten hun werkgebied vielen, maar ze wilden graag helpen. Kortom, perfect en een echte aanrader wat mij betreft!

Verkoper van Wenslauerstraat 104 hs

Het contact met de makelaar verliep heel goed. Teun is heel kundig en een prettig persoon om mee samen te werken. Lekker down to earth en hij heeft een goede kennis van de markt en ons daarmee ook van goede en nuttige adviezen voorzien waardoor wij ons huis uiteindelijk goed en snel hebben verkocht. Ook de ondersteuning vanuit het kantoor verliep altijd snel en correct. Wij zijn zeer tevreden!

Mevr. Marcia De Wit van Eerste Van Swindenstraat 391 4

Uitstekende marktkennis, service, vriendelijk, responsief. Ik heb eerder met deze makelaar gewerkt, heb ze aan mijn vrienden aanbevolen en zou weer met ze samenwerken.

Verkoper van Sarphatipark 21 hs

Teun van Von Poll Real Estate is een zeer actieve, betrokken en betrouwbare makelaar, met veel kennis van de markt. Bovendien is de communicatie met het kantoor helder en accuraat. We hebben met Von Poll Real Estate prettig samengewerkt bij de verkoop van onze woning. We kunnen hen dan ook zeker aanraden!

Verkoper van Eerste Van Swindenstraat 391 4

Het was een prettige en gezellige samenwerking. Ook obstakels werden op een aangename maniet aangepakt. Echt een aanrader.

Verkoper van Straat van Gibraltar 51