verhuur

Von Poll Real Estate

Verhuren

Een expert aan uw zijde

Zorgeloos verhuren

Het verhuren van een woning in Nederland gaat niet over één nacht ijs, maar kan met de juiste aanpak een fijn rendement opleveren. De teams van VON POLL REAL ESTATE in Amsterdam en Den Haag hebben jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt en adviseren en begeleiden u gedurende het hele traject. Uw verhuurmakelaar doet het benodigde vooronderzoek en informeert u over wetgeving en reglementen rondom verhuur in uw omgeving, bepaalt met u de huurprijs, verzorgt een professionele woningpresentatie en screent potentiële huurders voordat zij de woning mogen bezichtigen. U bent verzekerd van deskundige verhuurmakelaars en juridisch zorgvuldig getoetste overeenkomsten.

Kennismaken met von poll real estate

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
verhuur 1

Meer zekerheid

Een internationale huurder

In grote Nederlandse steden als Amsterdam en Den Haag mogen we regelmatig expats en hun gezinnen ontvangen voor tijdelijke tewerkstelling in Nederland. Het verhuren van uw woning aan een expat kent een aantal voordelen voor u als verhuurder. Zo zijn expats vaak professionele, hoogopgeleide, rustige huurders die voor een tijdelijke opdracht op zoek zijn naar een woning. VON POLL REAL ESTATE werkt samen met internationale bedrijven, Europese makelaars en particulieren die op zoek zijn naar tijdelijke huisvesting voor expats. Benieuwd wat voor uw woning de mogelijkheden zijn op de verhuurmarkt? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek met één van onze verhuur experts.

Tevreden klanten 

Reviews

9.8 Verkoop
9.5 Aankoop

Kundig, vriendelijk en accuraat. Goede begeleiding van verhuur. Deskundige voorselectie van huurkandidaten.

Verhuurder van J.J. Cremerplein 29 HS

Vriendelijk, zakelijk en correct. Aangename communicatie en korte reactie tijd.

Verhuurder van Van Ostadestraat 29 3

Von Poll en in het bijzonder Willem Jan is een geweldige makelaar! Deskundig, meedenkend en proactief.

Zeer tevreden met de service en kunde van Teun. Hij kent de markt op zijn duimpje en pakt graag door. Het voelde vertrouwd om met hem te werken en daarom kan ik Teun en Von Poll van harte aanbevelen!

Eerst had ik een andere makelaar, principle properties, die geen knip voor zijn neus waard was. Kwam zijn afspraken nooit na, belde bv nooit over de stand van zaken en belde nooit terug. Er was een dame die mijn appartement graag wilde huren, maar die makelaar kwam maar niet met de goede gegevens en noch met een huurcontract. Hij had bovendien die huurder een maand huur laten betalen via een ander bureau dat hij ook had. De nieuwe makelaar "von poll" die ik vervolgens in de hand…