Van wens naar woning

Het vinden van de perfecte plek

Het aankopen van een woning wordt een stuk aangenamer en overzichtelijker wanneer u kunt vertrouwen op een ervaren vastgoedadviseur. Onze experts bieden deskundig advies en een passend plan van aanpak voor de aankoop van uw nieuwe woning. Aan de hand van uw zoekprofiel bieden wij dagelijkse updates op het nieuwste woningaanbod in uw regio, plannen en begeleiden wij de bezichtigingen en voeren voor u de onderhandelingen met de verkopende partij. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan en kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe woning.

KENNISMAKEN MET VON POLL REAL ESTATE

Start de zoektocht

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
aankoopbegeleiding 1

Een zoekprofiel maken

Start de zoektocht

Samen starten we de zoektocht naar uw perfecte plek om te wonen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze lokale experts bespreken we uw wensen en eisen voor de nieuwe woning en woonomgeving. Uw vastgoedadviseur maakt vervolgens een zoekprofiel op waarmee we op zoek gaan naar uw perfecte plek om te wonen.

Aanvragen

Tevreden klanten 

Reviews

9.8 Verkoop
9.5 Aankoop

Ik heb een zeer goede ervaring met Von Poll Real Estate. Ondanks de huidige markt, is het gelukt om binnen 1,5 maand een starterswoning te kopen in Amsterdam. Joan stond dag en nacht klaar en regelde alles perfect. Ook de kantoormedewerkers waren erg vriendelijk en adequaat in hun respons.

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Willem-Jan heeft ons met zijn kennis en humor ontzettend goed geholpen. Waar wij ons soms lieten meeslepen door de gekte van de woningmarkt, bleef Willem-Jan realistisch en hield hij het hoofd koel. Desondanks hebben we binnen twee maanden een appartement gevonden waar we nog steeds héél blij mee zijn. Ik raad Willem-Jan dubbel en dwars aan!

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Uitstekende service! Goede communicatie.

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Willem Romeijn heeft ons uitstekend geholpen tijdens het biedingsproces en de stappen die daarop volgden. Zeker een aanrader om gebruik te maken van zijn deskundigheid en de services van Von Poll in het algemeen.

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)

Joan Dik is een top makelaar! Van begin tot eind was ze altijd beschikbaar voor communicatie, heeft uitstekend advies geleverd en was een top onderhandelaar. Ze heeft kennis van de markt, dacht in alles mee en gaf nuttige adviezen proactief. Ik zou haar aanbevelen als een zakelijke, gerichte, met kennis van zaken, detail georienteerde makelaar die het doel voor ogen heeft en men naar het doel snel en effectief brengt! Nogmaals dank! Een cijfer 10!

Andrej Antonijevic (gerichte aankoop)