Een blik op 2023, en een tipje van de sluier in 2024

Nieuws

Een blik op 2023, en een tipje van de sluier in 2024

Terwijl we de laatste dagen van december aftellen en vooruitkijken naar het nieuwe jaar, hoopt het team van Von Poll Real Estate allereerst dat u fijne Feestdagen heeft gehad. 2023 is een jaar geweest met veel veranderingen in de markt en binnen onze makelaardij, maar bovenal een jaar van groei. Met trots blikken we in deze blog terug op de belangrijkste ontwikkelingen binnen ons kantoor en liften we een kléin tipje van de sluier over wat 2024 zal brengen.

Veranderingen binnen het team van Von Poll Real Estate

Het afgelopen jaar hebben we afscheid genomen van enkele gewaardeerde collega’s: Sianne, Alexandra, Lisa en Esmee. We zijn hen dankbaar voor hun inzet en wensen hen het allerbeste bij hun nieuwe uitdaging. Tegelijkertijd hebben we het genoegen gehad om nieuwe enthousiaste en kundige collega’s te verwelkomen: Marie, Rebecca, en Sabine versterken ons team in Amsterdam en Jeroen Baard gaat als nieuwe kantoordirecteur met veel plezier aan de slag voor onze klanten in Den Haag. Zij brengen frisse energie en nieuwe perspectieven, waarmee ze de klanten van Von Poll Real Estate perfect van dienst kunnen zijn. Mocht u Jeroen in Den Haag willen contacteren, kan dit via jeroen@von-poll.nl of telefonisch op 070-2001969.

Change of location

Ons kantoor op de Zuidas is gesloten vanwege een grootschalige verbouwing van ‘De Rock’. Daarom bundelen we onze krachten op onze locaties aan de Keizersgracht in Amsterdam en de Bankastraat in Den Haag. Voor 2024 hebben we spannend nieuws: Team Von Poll Amsterdam staat een verhuizing te wachten. Blijf ons volgen voor meer informatie!

2023 in cijfers

In 2023 hebben we met genoegen veel transacties mogen begeleiden. In (de regio’s) Den Haag en Amsterdam hebben wij mogen bemiddelen bij 92 verkoopobjecten, 86 aankoopopdrachten en 57 verhuurde objecten. De gemiddelde vraagprijs van onze transacties was € 1.101.825,- en onze klanten beoordeelden ons met een 9,8 gemiddeld! Voor 2024 kijken we optimistisch naar de markt, gesteund door de Funda Index die een toename in kopersvertrouwen voorspelt, ondanks een beperkt aanbod. We zien kansen in deze bewegende markt en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Het veranderende huurlandschap

Na de turbulentie van 2023 staat ons een belangrijke vraag te wachten in 2024: verkopen of verhuren? Bij Von Poll Real Estate blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in huurwetgeving en staan wij klaar om u te adviseren. Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek met één van onze makelaars in Amsterdam of Den Haag.

De verkoopprijs bepalen in 2024

In 2024 zullen enkele bekende, maar ook een aantal nieuwe factoren de verkoopprijs blijven beïnvloeden: de locatie, duurzaamheid, de afwerking van het interieur en het gepleegde onderhoud zijn sterke indicatoren van de waarde in de markt. Kopers blijven kritisch tijdens hun zoektocht, en houden duurzaamheid als belangrijkste overweging voor hun keuze. Bent u benieuwd wat uw woning waard zou zijn bij verkoop in 2024? Voor gedetailleerd advies maken wij graag een persoonlijke afspraak met één van onze makelaars. Op deze pagina kunt u ons vrijblijvende waarde advies aanvragen.

Als we 2023 straks achter ons laten, kijken we bij Von Poll Real Estate met enthousiasme uit naar de mogelijkheden en uitdagingen van 2024. Bovendien gaan we ook in het nieuwe jaar weer met veel enthousiasme op pad voor onze gewaardeerde klanten. We willen u alvast een prettige jaarwisseling wensen. Weet dat ons team in het nieuwe jaar weer klaarstaat voor professioneel advies en begeleiding en we maken graag kennis met u op één van onze (nieuwe) kantoren in Amsterdam of Den Haag. Gelukkig Nieuwjaar!