1019 KS Amsterdam

Feike de Boerlaan 47

Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-0 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-0
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-1 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-1
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-2 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-2
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-3 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-3
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-4 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-4
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-5 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-5
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-6 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-6
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-7 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-7
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-8 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-8
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-9 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-9
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-10 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-10
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-11 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-11
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-12 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-12
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-13 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-13
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-14 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-14
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-15 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-15
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-16 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-16
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-17 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-17
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-18 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-18
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-19 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-19
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-20 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-20
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-21 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-21
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-22 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-22
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-23 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-23
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-24 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-24
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-25 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-25
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-26 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-26
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-27 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-27
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-28 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-28
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-29 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-29
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-30 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-30
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-31 Feike de Boerlaan 47, Amsterdam foto-31
Verkocht
Right
Woonoppervlakte

82m²

Slaapkamers

2

Badkamers

1

Alles over de woning

Omschrijving

*** For English, please see below ***


Superfijn en comfortabel (energielabel A!) dubbel benedenhuis met stadstuin en terras in het geliefde Oostelijk Havengebied!

Het appartement beschikt o.a. over een woonverdieping met ruim 3 meter hoge plafond, 2 slaapkamers en een externe berging. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.


LOCATIE
Het Oostelijk Havengebied kenmerkt zich door ruimtelijkheid, historische en industriële accenten gecombineerd met moderne architectuur. Het is geliefd onder (jonge) gezinnen maar valt ook zeker in de smaak bij mensen die van rust, ruimte en water houden met alles binnen handbereik. Het is hier heel fijn wonen!

Voor de dagelijkse boodschappen bevindt winkelcentrum Brazilië zich op loopafstand met elke woensdag een biologische markt. Bloemen haal op de hoek en ook is de Javastraat met een keur aan hippe horecagelegenheden, boetieks en galerieën snel bereikbaar.

Tevens op loopafstand bevindt zich het groene Flevopark met diverse horeca, een tennisbaan en een openluchtzwembad.

Met de fiets ben je binnen 15 minuten in het centrum en in 10 minuten op het Centraal Station. Met de auto rijd je via de Piet Heintunnel binnen enkele minuten op de ring A10.

Parkeren geschiedt middels een parkeervergunning op straat, er is vrijwel altijd plek.


INDELING
Via een afgesloten poort, de gemeenschappelijke binnentuin en je eigen voordeur betreed je de woning. Meteen springt het hoge plafond van 3.23 meter in het oog: WOW! Aan de hal grenst het separate toilet met fonteintje.
De woonkamer heeft een goed formaat en biedt middels een volledig glazen pui uitzicht over de gezellige en beschutte stadstuin op het Zuiden. Hier is het heerlijk vertoeven en de tuin is onderhoudsvrij aangelegd.

Middels een open verbinding kom je in de keuken. Deze is in 2017 vernieuwd en beschikt over de noodzakelijke inbouwapparatuur zoals een grote koelkast en aparte vriezer, 5-pits gasfornuis met brede oven en een vaatwasser. De strakke Kvik keuken is in wit uitgevoerd en voorzien van een natuurstenen aanrechtblad. Middels een raam kijk je uit op de gezellige gemeenschappelijke binnentuin.

De bovenverdieping bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer en een riant balkon. De ouderslaapkamer is zeer ruim van formaat en biedt toegang tot dit extra brede balkon. Een heerlijke plek om te loungen en tot rust te komen. De houten balkon planken worden op zeer korte termijn door de VvE volledig vernieuwd.

De tweede slaapkamer, thans in gebruik als kinderkamer, beschikt over een praktische wasruimte. Ook vanuit deze kamer bereik je het balkon.

De badkamer met daglicht - ook in 2017 vernieuwd - is praktisch ingedeeld en is voorzien van een ligbad met douche en een wastafel met meubel.

Het appartement is goed afgewerkt: zo zijn alle muren gestuukt en ligt door de hele woning, met uitzondering van keuken sanitaire ruimtes, een houten vloer. Alle kozijnen zijn voorzien van dubbel glas waardoor het een voordelig energie-label A heeft.


In het gebouw bevindt zich een externe berging van bijna 7 m2, ideaal voor koffers, gereedschap en spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

Naast de gezellige gemeenschappelijke binnentuin beschikt het gebouw over de woning ‘Kalimantan’ . Deze unieke mogelijkheid kan gebruikt worden als slaapverblijf voor gasten en een vergaderruimte. Dit wordt vanuit de actieve Vereniging van Eigenaren georganiseerd.

De VvE bestaat uit 68 appartementen en wordt professioneel door NewoMij beheerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 163,- . Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig en uit de ruime reserves is net groot onderhoud aan de buitengevels gepleegd, namelijk het schilderwerk. In 2020 zijn alle balkondeuren vervangen.

De erfpachtsituatie is ideaal bij deze woning: verkopers hebben de erfpacht eeuwigdurend afgekocht.

Kortom: een volledig geïsoleerde, goed afgewerkte en courant ingedeelde benedenwoning met 2 slaapkamers, een tuin en groot balkon en een externe berging. En je betaalt nooit meer erfpacht!


BIJZONDERHEDEN
- woonoppervlakte: 82 m2 (NEN2580-certificaat aanwezig)
- begane grond woning met stadstuin van ca. 23 m2 op het Zuiden en balkon (ca. 17 m2) op het Oosten
- woonverdieping met hoge plafonds (3.23 meter)
- vernieuwde half open keuken
- 2 slaapkamers
- badkamer met ligbad en douche
- wasruimte
- externe berging
- gemeenschappelijke binnentuin
- gastenverblijf / vergaderruimte kan geboekt worden in het gebouw (onderdeel van de VvE)
- actieve VvE, professionele beheerder NeWoMij, MJOP aanwezig
- maandelijkse servicekosten € 163,-
- erfpacht eeuwigdurend afgekocht
- overdracht in overleg / voorkeur voor januari 2022


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


------------------------------------------------------------------------------------


Super nice and comfortable (energy label A!) duplex ground floor apartment with city garden and terrace in the popular Eastern Docklands!

The apartment has a living floor with more than 3 meters high ceiling, 2 bedrooms and an external storage room. The leasehold has been bought off perpetually.


LOCATION
The Eastern Docklands are characterized by spaciousness, historical and industrial accents combined with modern architecture. It is popular among (young) families, but is also certainly popular with people who love peace, space and water with everything within reach. It is very nice living here!

For daily shopping, the Brazil shopping center is within walking distance with an organic market every Wednesday. You can buy flowers on the corner and Javastraat with a variety of trendy catering establishments, boutiques and galleries is also quickly accessible.

Also within walking distance is the green Flevopark with various restaurants, a tennis court and an outdoor swimming pool.

By bike, you reach the city center within 15 minutes and Central Station in 10 minutes. By car you enter the A10 ring road within a few minutes via Piet Heintunnel.

Parking is done with a parking permit on the street, parking is always easy in this area.


LAYOUT
You enter the house through a closed gate, the communal courtyard and your own front door. The high ceiling of 3.23 meters immediately catches the eye: WOW! Adjacent to the hall is the separate toilet with hand basin.
The living room has a good size and offers a view of the cozy and sheltered city garden on the South through a full glass front. It is wonderful to stay here and the garden has been landscaped maintenance-free.

You enter the kitchen through an open connection. This was renovated in 2017 and has the necessary built-in appliances such as a large refrigerator and separate freezer, 5-burner gas stove with wide oven and a dishwasher. The sleek Kvik kitchen is finished in white and has a natural stone counter top. Through a window you look out on the cozy communal courtyard.

The upper floor consists of 2 bedrooms, a bathroom and a spacious balcony. The master bedroom is very spacious and provides access to this extra wide balcony. A lovely place to lounge and unwind. The wooden balcony planks will be completely renewed by the VvE on very short notice.

The second bedroom, currently used as a nursery, has a practical laundry room. You can also reach the balcony from this room.

The bathroom with daylight - also renovated in 2017 - is practically laid out and has a bath with shower and a washbasin with furniture.

The apartment is well finished: all walls are plastered and there is a wooden floor throughout the house, with the exception of kitchen and sanitary areas. All frames are fitted with double glazing, which gives it an affordable energy label A.

In the building there is an external storage room of almost 7 m2, ideal for suitcases, tools and items that you do not need every day.

In addition to the cozy communal courtyard garden, the building also houses the 'Kalimantan' apartment. This unique possibility can be used as a sleeping quarters for guests and/or a meeting room. This is organized by the active House Owners Association.

The HOA consists of 68 apartments and is professionally managed by NewoMij. The monthly service costs are € 163,-. A long-term maintenance plan is in place and major maintenance has just been carried out on the exterior facades from the ample reserves, namely the painting. In 2020, all balcony doors were replaced.

The ground lease situation is ideal for this house: sellers have bought off the ground lease perpetually.

In short: a fully insulated, well finished and current classified ground floor apartment with 2 bedrooms, a garden and large balcony and an external storage room. And you will never pay ground lease again!


PARTICULARITIES
- living area: 82 m2 (NEN2580 certificate available)
- ground floor house with city garden (23 m2) on the South and balcony of 17 m2 on the East
- living floor with high ceilings (3.23 meters)
- renovated semi-open kitchen
- 2 bedrooms
- bathroom with bath and shower
- laundry room
- external storage
- communal courtyard garden
- guest house / meeting room can be booked in the building (part of the VvE)
- active VvE, professional manager NeWoMij, future maintenance plan present
- monthly service costs € 163,-
- ground lease bought off perpetually
- transfer in consultation / preference for January 2022This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. Buyer has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. The estate agent is an advisor to the seller regarding this property. We advise you to hire an expert (NVM) broker who will guide you through the purchasing process. If you have specific wishes regarding the house, we advise you to make this known to your purchasing broker in good time and to have them investigated independently. If you do not engage an expert representative, you consider yourself to be expert enough by law to be able to oversee all matters of interest. The NVM conditions apply.

Ook uw woning succesvol verkopen?

Direct aanvragen

Anna Groothand

VON POLL REAL ESTATE

Anna Groothand

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Kenmerken

Status
Verkocht
Bouwjaar
1997
Energielabel
A
Woonoppervlakte
82m²
Inhoud
316m³
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Aanvaarding

Bijdrage VVE
€ 163
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Feike de Boerlaan 47
Postcode
1019 KS
Plaats
Amsterdam

Bouw

Soort appartement
Dubbel benedenhuis, Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 82m²
Inhoud
ca. 316m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV-Kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
Centrale voorziening
Verwarming
Stadsverwarming

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Balkon
Ja
Tuin
Achtertuin
Schuur
Inpandig
Faciliteiten schuur
Voorzien van elektra

De woning in beeld

Feike de Boerlaan 47, Amsterdam plattegrond-0
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam plattegrond-1
Feike de Boerlaan 47, Amsterdam plattegrond-2
Uw browser ondersteunt geen WebGL
[ { "address": "Feike de Boerlaan 47", "zipCode": "1019 KS", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3712689, "lng": 4.9409196, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[ { "featureType": "poi.attraction", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "poi.business", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "poi.government", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "poi.medical", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "poi.park", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "poi.place_of_worship", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "poi.school", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "poi.sports_complex", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] } ]