von poll real estate

Wonen in het exclusieve segment

Thuis in exclusief vastgoed

Professionele service van hoog niveau

VON POLL REAL ESTATE is uw betrouwbare en ervaren partner in het exclusieve segment in de prachtige en gewilde omgevingen van Amsterdam en Den Haag. Onze expertise en daadkracht maken ons dé keuze voor klanten die niets dan het allerbeste verwachten. Als Europese speler op de Nederlandse huizenmarkt begrijpen we de wensen, eisen en verwachtingen van onze klanten in het hogere segment. Ons team van ervaren, meertalige en klantgerichte makelaars staat altijd klaar om u, met een persoonlijke touch, te begeleiden bij elke stap van het proces. Met meer dan 1500 werknemers en 350 kantoren behoren we tot Europa's grootste netwerken van makelaars in onroerend goed. Met een 'global mindset' combineren we internationale allure met lokale marktkennis. Op deze manier kunnen we onze woningen in het hogere segment op unieke wijze presenteren en binnen ons Europese netwerk potentiële internationale kopers aantrekken.

KENNISMAKEN MET VON POLL REAL ESTATE

Neem direct contact op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Verkopen in het hogere segment

Alle expertises onder één vlag

Voor woningen in het exclusieve segment gelden andere regels dan bij de verkoop van een gemiddelde woning op de reguliere markt. De makelaars van VON POLL REAL ESTATE in Amsterdam en Den Haag hebben ruime ervaring met transacties in het hogere prijssegment en adviseren u graag. Onze makelaars kennen de belangen en begrijpen de wens voor een professionele woningpresentatie, aan de juiste doelgroep. Met een diepgaand begrip van de lokale markt en een breed scala aan kwalificaties begeleiden we u vakkundig gedurende het proces. Ons commerciële team en uw betrokken makelaar houden u voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de verkoop. Bovendien beschikken we over een groot internationaal netwerk van potentiële kopers in binnen- en buitenland. Met de focus op een professionele presentatie van uw woning en doordachte marketingstrategieën zorgen we ervoor dat uw exclusieve woning de aandacht krijgt die het verdient.

Kennismaken

ervaringen

Reviews

9.8 Verkoop
9.5 Aankoop

Ik ben heel tevreden! Het contact was uiterst prettig, snel en professioneel. Alles werd heel snel opgepakt, mooie foto's en alles was heel deskundig, ik kreeg uitstekend advies, ook over zaken die misschien net buiten hun werkgebied vielen, maar ze wilden graag helpen. Kortom, perfect en een echte aanrader wat mij betreft!

Verkoper van Wenslauerstraat 104 hs

Het contact met de makelaar verliep heel goed. Teun is heel kundig en een prettig persoon om mee samen te werken. Lekker down to earth en hij heeft een goede kennis van de markt en ons daarmee ook van goede en nuttige adviezen voorzien waardoor wij ons huis uiteindelijk goed en snel hebben verkocht. Ook de ondersteuning vanuit het kantoor verliep altijd snel en correct. Wij zijn zeer tevreden!

Mevr. Marcia De Wit van Eerste Van Swindenstraat 391 4

Uitstekende marktkennis, service, vriendelijk, responsief. Ik heb eerder met deze makelaar gewerkt, heb ze aan mijn vrienden aanbevolen en zou weer met ze samenwerken.

Verkoper van Sarphatipark 21 hs

Teun van Von Poll Real Estate is een zeer actieve, betrokken en betrouwbare makelaar, met veel kennis van de markt. Bovendien is de communicatie met het kantoor helder en accuraat. We hebben met Von Poll Real Estate prettig samengewerkt bij de verkoop van onze woning. We kunnen hen dan ook zeker aanraden!

Verkoper van Eerste Van Swindenstraat 391 4

Het was een prettige en gezellige samenwerking. Ook obstakels werden op een aangename maniet aangepakt. Echt een aanrader.

Verkoper van Straat van Gibraltar 51

volg ons op @vonpollnl