Voorbereid op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag 2024

Nieuws

Voorbereid op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag 2024

Ontdek de ideale woning tijdens de NVM Open Huizen Dag, een unieke kans om verschillende panden in uw buurt te verkennen. Op zaterdag 6 april, van 11:00 tot 15:00, bent u welkom om zonder afspraak huizen te bezichtigen. Von Poll Real Estate deelt graag enkele tips om van deze dag een succes te maken:

 

 1. Plan uw bezoek
  Begin met een plan. Kies huizen uit die u wilt zien en stel een route samen die past binnen uw zoekgebied, bijvoorbeeld in Amsterdam of Den Haag. Een juiste planning zorgt ervoor dat u het maximale uit de dag haalt en geen woning mist. Dit evenement duurt vier uur lang, dus maak er het beste van.

 2. Maak een checklist
  Stel vooraf een lijst samen met uw wensen en eisen voor een nieuwe woning, zoals het aantal slaapkamers of de gewenste buurt. Deze checklist helpt om gericht te zoeken en vergemakkelijkt het vergelijken van de bezochte huizen.

 3. Maak aantekeningen
  Maak aantekeningen tijdens de bezichtigingen om later huizen gemakkelijk te kunnen vergelijken. Noteer plus- en minpunten, vragen voor de makelaar en uw algemene gevoel bij elke woning.

 4. Benader de makelaar
  Gebruik de kans om vragen te stellen over de woning aan de verkopende makelaar of de huidige eigenaar. Informeer naar de staat van onderhoud, eventuele renovaties, en de reden van verkoop. Soms leveren gesprekken met andere bezoekers ook waardevolle inzichten op.

 5. Sta open voor verrassingen
  Zelfs als u al een lijstje met favoriete woningen heeft, wees open voor onverwachte pareltjes. Een woning in een andere buurt dan u oorspronkelijk zocht, kan soms verrassend goed bij uw wensen aansluiten. Deze dag is er om te ontdekken en inspiratie op te doen.
   

Aankoopbegeleiding
Met deze tips bent u perfect voorbereid voor de NVM Open Huizen Dag. Heeft u de woning van uw dromen gevonden? Onze makelaars bij Von Poll Real Estate staan op zaterdag 6 april van 11:00 tot 15:00 klaar om u te adviseren over de volgende stappen.

Onze experts bieden deskundig advies en een passend plan van aanpak voor de aankoop van uw nieuwe woning. Wij helpen u met het plannen en begeleiden van de tweede bezichtiging en voeren voor u de onderhandelingen met de verkopende partij. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan en kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe woning.

Klik hier voor het contactformulier voor aankoopbegeleiding