5 manieren waarop Von Poll Real Estate zich onderscheidt als makelaarskantoor

Nieuws

5 manieren waarop Von Poll Real Estate zich onderscheidt als makelaarskantoor

Von Poll Real Estate is een moderne makelaar op de vastgoedmarkt, werkzaam in metropoolregio Amsterdam en Den Haag en omstreken. Met het traditionele en betrouwbare imago van Von Poll Immobilien en een hele eigen kijk op onroerend goed gaan onze makelaars iedere dag met passie en plezier voor hun klanten op pad. In deze blog nemen we vijf kernwaarden van onze kantoren onder de loep. Waarom kiest u als klant voor Von Poll Real Estate? 

Social media 

Hedendaagse marketing zit volledig verweven in het DNA van alle medewerkers bij Von Poll Real Estate. Nieuwe woningen, blog updates (zoals deze), actualiteiten, nieuwe projecten en het laatste nieuws rondom de vestigingen zijn altijd te volgen via onze social media kanalen LinkedIn, Instagram en Facebook. Daarnaast zitten onze collega’s altijd op één-druk-op-de-knop afstand verwijderd voor het beantwoorden van vragen of het geven van advies.

Von Poll Immobilien 

Met een makelaar van Von Poll Real Estate krijgt u een heel team van professionele en bevlogen experts aan uw zijde. En dat niet alleen in Amsterdam en Den Haag, want het netwerk van Von Poll Real Estate bestaat inmiddels uit meer dan 350 kantoren verspreid over heel Europa. Regelmatig worden internationale klanten in Nederland verwelkomd of worden Nederlandse klanten geholpen om hun droom van een woning in Spanje, Italië of Duitsland te verwezenlijken.  

Print marketing

Naast online marketing kanalen als social media en het online netwerk zijn ook het internationale glossy lifestyle magazine Best Living van Von Poll Immobilien en De Résidence een staple binnen ons netwerk. Daarnaast maakt het team gebruik van lokale publicaties zoals HelloZuidas. Zowel met mooie en inspirerende lifestyle verhalen als met uitgebreide woningpresentaties uit ons aanbod zijn deze magazines niet meer weg te denken uit de Von Poll marketingmix. 

Eigentijds en ervaren

Als klant bij Von Poll Real Estate profiteert een verkoper, verhuurder of woningzoeker van uitgebreide kennis van meer zaken dan alleen het vastgoed zelf. Zo hebben een aantal van onze collega’s zelf als expat aan internationale projecten gewerkt, weten zij de mens centraal te zetten door hun kennis van HR en weten zij van iedere ruimte een ‘perfecte plek’ te maken door kennis van en inzicht in interieurstyling. Door de diverse opleidingen en achtergronden weten onze collega’s altijd dé ‘perfecte plekken om te wonen’ te vinden, te creëren en te presenteren.  

Update: de website! 

De website van Von Poll Real Estate is volledig vernieuwd en completer dan ooit. Met de officiële opening van vestiging Den Haag, het altijd nieuwe aanbod in onze portfolio en een zéér sterk groeiend team werd het absoluut tijd voor een nieuwe. Deze blog leest u op de vernieuwde website, dus kijk vooral eens rond. Ontmoet onze collega’s, bekijk onze prachtige woningen, lees meer over onze diensten of neem direct contact met op met één van onze vestigingen. De website is live, maar nog lang niet volledig. Deze vullen wij constant aan met nieuwe en relevante informatie voor onze klanten en partners.  

Benieuwd wat de makelaars van Von Poll Real Estate voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via de nieuwe website of bel onze kantoren voor meer informatie.