reviews

von poll real estate

Happy clients

Ik ben heel tevreden! Het contact was uiterst prettig, snel en professioneel. Alles werd heel snel opgepakt, mooie foto's en alles was heel deskundig, ik kreeg uitstekend advies, ook over zaken die misschien net buiten hun werkgebied vielen, maar ze wilden graag helpen. Kortom, perfect en een echte aanrader wat mij betreft!

Seller of Wenslauerstraat 104 hs

Het contact met de makelaar verliep heel goed. Teun is heel kundig en een prettig persoon om mee samen te werken. Lekker down to earth en hij heeft een goede kennis van de markt en ons daarmee ook van goede en nuttige adviezen voorzien waardoor wij ons huis uiteindelijk goed en snel hebben verkocht. Ook de ondersteuning vanuit het kantoor verliep altijd snel en correct. Wij zijn zeer tevreden!

Mevr. Marcia De Wit of Eerste Van Swindenstraat 391 4

Uitstekende marktkennis, service, vriendelijk, responsief. Ik heb eerder met deze makelaar gewerkt, heb ze aan mijn vrienden aanbevolen en zou weer met ze samenwerken.

Seller of Sarphatipark 21 hs

Teun van Von Poll Real Estate is een zeer actieve, betrokken en betrouwbare makelaar, met veel kennis van de markt. Bovendien is de communicatie met het kantoor helder en accuraat. We hebben met Von Poll Real Estate prettig samengewerkt bij de verkoop van onze woning. We kunnen hen dan ook zeker aanraden!

Seller of Eerste Van Swindenstraat 391 4

Het was een prettige en gezellige samenwerking. Ook obstakels werden op een aangename maniet aangepakt. Echt een aanrader.

Seller of Straat van Gibraltar 51

Willem-Jan Romeijn heeft mij bijzonder prettig en deskundig begeleid in de verkoop van mijn woning. Een aantal jaar geleden heeft hij dat ook in gedaan in de aankoop van een huis. Willem-Jan is professioneel, betrouwbaar en heeft zeer goede marktkennis. Hij is komt afspraken na, denkt mee en gaat voor kwaliteit. Ik kan hem van harte aanbevelen als makelaar. …

Seller of Curaçaostraat 88 II

Uitstekend begeleid in het verkoop proces. Veel communicatie en relevantie interactie door en met zowel de makelaar (Elizabeth) alsook de kantoor medewerker (Nisa). Ik ben nadrukkelijk betrokken in de verkoop strategie en via de contacten van de makelaar werd het appartement ‘opgeleukt’ en daardoor aantrekkelijk voor verkoop gemaakt. Samenvattend: Een breed servicepakket en een makelaar die ik iedereen aan kan raden.

Dhr. Bernelot Moens of Laan der Hesperiden 6 -1

Vriendelijk, zakelijk en correct. Aangename communicatie en korte reactie tijd.

Owner of Van Ostadestraat 29 3

Willem Jan is een geweldige makelaar die ons super professioneel en plezierig begeleid heeft om de woning te verkopen.

Seller of Loosduinenstraat 61 + PP

Wat hebben wij een fijne makelaar gehad! Duidelijk, correct, snel, deskundig, vriendelijk en komt gemaakte afspraken na. Kortom we zijn zeer tevreden.

Seller of Wittgensteinlaan 276

Great guidance, and a comforting amount of effort put into our project. Very nice people. Comes highly recommended.

Seller of Derde Helmersstraat 80 O

Deze makelaar heeft ons, afgezien van een goede verkoop, ook heel goed geholpen en gesteund met zaken die niet direct haar ‘pakkie an’ waren: als belangrijkste een uiterst trage en slopende administratieve zaak met de gemeente. De courtage die we uiteindelijk betaald hebben was hoog. Weliswaar vooraf afgesproken, maar als ‘zakelijk naïeve’ verkoper had ik graag bij aanvang van de opdracht beter voorgelicht willen zijn over dat financiële plaatje.

Seller of Evert Cornelisstraat 3 3

Bij Von Poll werken fijne mensen. Er werden prachtige foto's gemaakt. Snel en persoonlijk contact en het huis is goed verkocht!

Seller of Nova Zemblastraat 177

De samenwerking is prima verlopen. Het kantoor week prima samen met het makelaarsteam. Goede persoonlijke service en advies!

Seller of Utrechtsedwarsstraat 45 HS

Von Poll offer a fantastic service and did a brilliant job helping us to sell our house but also to secure our new home as well. As an expat I would also recommend them for making the whole process as smooth and easy as possible, especially when you're not so familiar with the Dutch system.

Seller of John Blankensteinstraat 179 b

Fantastische samenwerking gehad tegen een hele nette prijs. Na een vooral van onze kant stroeve start ontstond er echt een team dat uiteindelijk een geweldig verkoopresultaat heeft neergezet. Dank je Cecile, voor je inzet.

Dhr. de Winter

Duidelijke open communicatie, goede locale marktkennis, uitstekende bereikbaarheid en zeer vriendelijke makelaars (Marie-Christine) en bureaumedewerkers (Lisa). Ik zou dit kantoor van harte aanbevelen.

Goede en deskundige makelaar die weet wat hij doet. Fijne samenwerking en werkt ook samen met goede ondersteuning (cameraman, technische keuring, etc.)

Ik heb een zeer goede ervaring met Von Poll Real Estate. Ondanks de huidige markt, is het gelukt om binnen 1,5 maand een starterswoning te kopen in Amsterdam. Joan stond dag en nacht klaar en regelde alles perfect. Ook de kantoormedewerkers waren erg vriendelijk en adequaat in hun respons.

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Perfect advies en begeleiding door Joan, een deskundig kantoor met veel lokale kennis van Amsterdam.