Een Kantoor In Den Haag Is Een Logische Stap

Nieuws

Een Kantoor In Den Haag Is Een Logische Stap

Met vestigingen op de Keizersgracht en Zuidas is Von Poll Real Estate een serieuze speler op de woningmarkt in Amsterdam. Dankzij hun kennis van de markt en jarenlange ervaring vinden ze steeds weer de perfecte plek om te wonen en verkopen ze de woning van hun opdrachtgevers naar volle tevredenheid. Naast Amsterdam gaat Von Poll nu ook in Den Haag een kantoor openen. “Met dit kantoor kunnen we onder andere bestaande klanten helpen die de stap zetten van Amsterdam naar Den Haag. We geloven dat we binnen ons vakgebied echt iets kunnen betekenen voor de mensen in Den Haag”, vertelt ervaren Register Makelaar en Taxateur Eertze Houpst.

Von Poll Real Estate is onderdeel van een internationale organisatie en helpt regelmatig klanten uit andere landen. Het makelaarskantoor is verbonden aan Von Poll Immobilien GmbH en heeft een internationaal hoofdkantoor in Frankfurt. Met meer dan 1200 werknemers en 300 kantoren is het één van Europa’s grootste makelaars in vastgoed. Hierdoor kan Von Poll haar klanten faciliteren in het verhuizen zowel binnen Nederland, maar ook van Nederland naar het buitenland en omgekeerd.

Vanwege het internationale karakter met onder andere de ambassades, het internationale gerechtshof, Europol en het World Forum is Den Haag een logische stap voor een kantoor van Von Poll Real Estate. Dit nieuwe kantoor wordt gerund door Eertze Houpst (52) Register Makelaar en Taxateur en Hannah van Wensen (51) kandidaat Register Makelaar. Eertze: “We willen nieuwe en bestaande klanten op een goede, stressvrije manier naar een fijn huis brengen. Dat ze zich prettig en thuis voelen bij ons omdat we de markt én de stad kennen. Dankzij mijn jarenlange makelaarservaring en Hannah haar buitenlandkennis en -ervaring kunnen we mensen in Den Haag goed ondersteunen”.

Werkwijze
Naast Eertze staat ervaren kandidaat-makelaar Hannah van Wensem. Zij heeft meer dan 15 jaar in het buitenland gewoond – van Chili tot Zuid-Afrika – en spreekt haar talen vloeiend: “Ik heb veel ervaring in het wegwijs maken van expats op de hectische huizenmarkt en kan me goed verplaatsen in (internationale) klanten. Voor onze klanten bedingen we de beste deal en die draait niet alleen om de prijs. De beste deal is een combinatie van prijs, oplevering en voorwaarden!”

Eertze: “We willen een frisse nieuwe speler worden op de uitdagende huizenmarkt van Den Haag en hebben de ambitie om net zo succesvol te worden als de twee kantoren in Amsterdam. We staan voor een moderne en transparante manier van werken en zowel Nederlanders als expats kunnen bij ons terecht.

Internationaal én lokaal
Von Poll realiseert zich maar al te goed dat een fijn huis in ‘jouw stad’ een groot goed is. We think global, but act local in the best locations is dan ook een veel gehoorde uitspraak binnen het makelaarskantoor. “Daarmee bedoelen we dat we trots zijn op ons internationale karakter maar ook dat we lokaal goed de weg kennen. We begeleiden met de aankoop, verkoop of verhuur van een huis of appartement. Dat moet wat ons betreft vooral een leuke en onbezorgde ervaring zijn! Ook kunnen we taxaties uitvoeren”, vertelt Eertze enthousiast.

Hannah: “We benaderen zaken positief en professioneel. Ook lastige situaties. Het maakt een koop- of huurproces een stuk aangenamer. Voor zowel de klant als onszelf!”

VON POLL REAL ESTATE Den Haag
Tel: 070-2001969

Hannah van Wensem
Tel:
 + 31 6 38727028
E-mail: hannah@von-poll.nl

Eertze Houpst
Tel: + 31 6 22497035
E-mail: eertze@von-poll.nl