5 Redenen Waarom Von Poll Real Estate Een 3e Nederlandse Vestiging Opende In Den Haag

Nieuws

5 Redenen Waarom Von Poll Real Estate Een 3e Nederlandse Vestiging Opende In Den Haag

Niet voor iedereen is Amsterdam ‘de perfecte plek om te wonen’. En daarom verbreedt Von Poll Real Estate haar horizon! Zoals u weet, begeleidt het enthousiaste team van vastgoedprofessionals al jaren vanuit twee vestigingen in Amsterdam een lokale en internationale clientèle bij het verkopen, kopen en verhuren van woningen in de hoofdstad. Met de wens van de klant om het zoekgebied te vergroten, zijn de makelaars van Von Poll op zoek gegaan naar die nieuwe perfecte plek. In deze blog vertellen zij waarom hun oog direct viel op het Zuid Hollandse Den Haag.

1
Voor wie werkt in het recht of in de politiek, is Den Haag the place to be. Den Haag huist naast de Nederlandse nationale overheid ook het gerechtshof, het internationaal strafhof, 115 ambassades en consulaten en meer dan 130 internationale organisaties. Deze ‘kennishub’ zorgt ervoor dat Den Haag een gewenste woon- en werklocatie is geworden. Studenten van de universiteiten en hogescholen blijven in de omgeving wonen en Den Haag ontvangt regelmatig expats en hun families.

2
Van het Spui tot de haven van Scheveningen en van het Binnenhof tot de ontwikkeling van het voormalige bedrijventerrein de Binckhorst: Den Haag is een voorloper in de duurzame en toekomstbestendige bouw en renovatie van vastgoed. Zo creëert de stad meer woonruimte en worden leegstaande commerciële objecten omgetoverd tot innovatieve woongebieden.

3
Alhoewel Den Haag de op twee na grootste stad van het land is, is het bij lange na niet de duurste stad om te wonen. Een koop- en/of huurwoning in steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht is nog altijd relatief duurder dan in Den Haag. Dit maakt de vastgoedmarkt dynamisch en uitdagend voor alle partijen. Er is een ruim en afwisselend aanbod aan woningen in alle segmenten van de markt, en voor ieder type aanbod een geschikte (internationale) bewoner. Iemand die de markt kent, heeft de ‘global market’ van Den Haag aan zijn voeten.

4
Den Haag heeft een uitstekende bereikbaarheid vanuit de rest van het land. Met onder andere meerdere treinstations (Hollands Spoor, Den Haag Centraal en Den Haag NOI), Rotterdam/The Hague International Airport en verschillende snelwegen rond het centrum, is de stad goed bereikbaar. Voor wie wil wonen in rust maar dichtbij het levendige stadscentrum wil verblijven, bieden Voorburg, Wassenaar, Leidschendam en Rijswijk een perfecte uitkomst. Ook de verschillende stadsdelen bieden alle rust, levendigheid of allure waar een woningzoeker naar op zoek kan zijn.

5
Den Haag kan niet anders worden omschreven dan als ‘voor ieder wat wils’. De stad heeft 11 kilometer kustlijn en maar liefst één derde van de stad bestaat uit groenvoorziening. De stad staat voor zowel internationale klanten als voor woningzoekers uit andere Nederlandse steden hoog op het verlanglijstje door het gezellige en historische stadscentrum en de verschillende wijken met duidelijke eigen karakteristieken.

Met het internationale karakter, de innovatieve woning oplossingen, de rust en ruimte van de kust en het groen en de algemene allure van de Hofstad, is Den Haag een logische stap voor het openen van een nieuw kantoor van Von Poll Real Estate. Amsterdam en Den Haag hebben de nodige overeenkomsten en verschillen, en met het nieuwe kantoor kunnen onze experts onder andere bestaande klanten helpen die de stap willen zetten van Amsterdam naar Den Haag.

Dit nieuwe kantoor wordt gerund door Eertze Houpst (Register Makelaar en Taxateur) en Hannah van Wensen (kandidaat Register Makelaar). Zij hebben de wens om nieuwe en bestaande klanten op een goede, stressvrije manier aan een fijn huis te helpen. Bij deze twee vastgoedexperts kunnen klanten zich prettig en thuis voelen omdat ze de markt én de stad kennen. Mede dankzij Hannah’s internationale ervaring kennen zij als geen ander de wensen en behoeften van expats en kunnen zij ook deze groep uitstekend begeleiden.