5 Dingen Die U Wilt Weten Over VP Rentals

Nieuws

5 Dingen Die U Wilt Weten Over VP Rentals

Von Poll Real Estate kent u natuurlijk allang als een bekende speler op de Amsterdamse vastgoedmarkt. Sinds 1 januari jl. kunt u niet alleen in onze hoofdstad bij ons terecht voor de aankoop en/of verkoop van uw woning, ook in Den Haag zijn we u graag van dienst. En we doen meer dan dit! Wij verhuren namelijk ook woningen. Met deze nieuwsbrief vertellen wij u graag meer over onze verhuurtak, VP Rentals. Sianne de Stucklé, kandidaat makelaar en hét aanspreekpunt binnen ons kantoor voor VP Rentals, vertelt wat we voor u kunnen betekenen en waarom u bij ons moet zijn als het gaat om verhuur.

Wat houdt Von Poll Rentals in?
“Met VP Rentals professionaliseren wij niet alleen de verhuur binnen Von Poll Real Estate, ook hopen we hiermee ons aandeel in de verhuurmarkt te vergroten. Boden we voorheen verhuur aan als extra dienst, inmiddels is het een vast onderdeel geworden binnen Von Poll. We steken hier net zo veel tijd en passie in als we doen bij de aan- en verkoop van een woning en hopen daarmee de ideale huurder te vinden voor uw woning.”

Waarom moet u bij Von Poll zijn voor verhuur?
“Bij Von Poll staat de klant altijd op de eerste plek. Dit geldt uiteraard ook voor VP Rentals! Mensen hebben verschillende redenen om hun huis te verhuren, daar horen ook andere wensen bij. De een wil graag continu op de hoogte blijven, terwijl iemand anders alleen gebeld wil worden als daadwerkelijk een huurder is gevonden. Wij geloven dat dit proces maatwerk is en doen er dan ook alles aan om het proces voor een verhuurder soepel en succesvol te laten verlopen. Naast het commercieel adverteren en het vinden van de juiste huurder (door onder andere uitgebreide screenings te doen) adviseren wij verhuurders ook over welk type contract het meest geschikt is en wat u tijdens de verhuurperiode kunt en mag verwachten. We zijn niet alleen tijdens het proces van de verhuur beschikbaar maar ook daarna voor nazorg. We zetten graag een stap extra voor onze opdrachtgevers!”

Wat kan VP Rentals voor u betekenen?
“Wij focussen ons op het verhuren van woningen, momenteel bieden wij nog geen aanhuur. We helpen graag alle woningeigenaren met de verhuur van hun woning: van een compact appartement tot een dubbel bovenhuis of een riant (grachten)pand in het centrum, in zowel Amsterdam en omstreken als Den Haag.”

“Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we graag de mogelijkheden. Naderhand stellen wij een uitgebreid en overzichtelijk advies op, een marktconforme huurprijs en kostenoverzicht zijn daar uiteraard onderdeel van. Mocht u ons de verhuur van uw woning toevertrouwen dan nemen wij het gehele traject uit handen. Van de voorbereidingen (professionele foto’s, plattegronden, dossiervorming en bijvoorbeeld het helpen bij de verplichte aanvraag van een energielabel) tot het aanleveren van een commerciële en wervende verhuurtekst, zowel in het Nederlands als in het Engels en zorgen voor een uitgebreide online publicatie (o.a. Von Poll website, funda.nl, pararius.nl). Bezichtigingen worden in goed overleg met u (of de vertrekkende huurder) ingepland zodat snel een geschikte kandidaat gevonden wordt. Gemiddeld rekent VP Rentals 10% (incl. BTW) over de jaarhuur als fee. Onderhandelingen, het opstellen van juridische waterdichte contracten en de incheck nemen wij u allemaal uit handen. Ook verzorgen wij de uitcheck. Zo wordt het voor u een zorgeloos traject van A tot Z!

Sianne is als kandidaat makelaar hét aanspreekpunt binnen VP Rentals. Samen met Lisa Kooijman runt zij deze kersverse afdeling. Overweegt u uw woning te verhuren? Neem dan contact met ons op. Sianne komt graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

Aan welke eisen dient een woning te voldoen voor verhuur via VP Rentals?
“U kunt ons inschakelen voor de verhuur van alle soorten woonruimte. We maken geen onderscheid qua meters, mits de puntentelling toereikend is voor de vrije sector. Uiteraard moet de woning verder aan alle (wettelijke) verplichtingen voldoen. Zo mag er bijvoorbeeld geen zelf-bewoningsclausule opzitten en dient de Vereniging van Eigenaren akkoord te zijn. Rust er een hypotheek op de woning? Dan moet officieel de bank ook toestemming geven. Uiteraard helpen wij u graag bij deze research.”