Verkoop en marketing van uw huis

Uw huis verkopen

Het verkopen van een woning is een complex proces dat veel verantwoordelijkheid vereist. Naast het creëren van een aansprekende presentatie, vereist het bepalen van de vraagprijs een intensieve kennis van de markt en inzicht in trends en recente transacties. Bovendien moet een compleet dossier met documenten over de woning worden samengesteld.

 

Wij bij VON POLL REAL ESTATE beschikken over alle ervaring en kwalificaties die nodig zijn om u door dit proces te leiden. U kunt vertrouwen op onze nauwe samenwerking en vertegenwoordiging. Wij zullen u op de hoogte houden van elke stap!

De marketing van uw huis

We nemen een holistische benadering bij de marketing van uw vastgoed.

Dit betekent dat we niet alleen de grootst mogelijke dekking bieden, maar ook rechtstreeks gericht zijn op de mensen en soorten mensen die deze waarschijnlijk het meest waarderen.

Professionele compilatie van verschillende visuele presentaties (kwaliteitsfoto’s, videoclips / luchtfoto’s, 360º-tours etc.)

Publicatie van het vastgoed op verschillende portalen zoals Funda, Realworks, de MVA website, Pararius, de internationale website van VON POLL REAL ESTATE en (mogelijk) ook “Leading Real Estate of the World”.

Uitlichting in VON POLL IMMOBILIEN BEST LIVING, Europa’s grootste vastgoed- en lifestylemagazine, nationale en internationale kranten zoals Het Parool (Amsterdams georiënteerd), FD, NRC Handelsblad, The New York Times, FT Weekend en magazine De Résidence etc.

Aanwezigheid op sociale netwerken (Facebook, Instagram, LinkedIn) en op de prijswinnende startpagina

Talloze interne print- en andere offline kanalen en online media kunnen worden gebruikt voor de marketing van uw vastgoed

Creëren van premium exposés

PR en communicatie lokaal, nationaal en internationaal

Presentatie van het vastgoed in internationale netwerken, media en via internationale samenwerkingspartners

De woning zal ook worden gepresenteerd in een breed scala van kantoren van VON POLL REAL ESTATE