Marcantilaan 22

1051 LP Amsterdam

€ 525.000,- k.k.

Omschrijving

***** The English translation can be found underneath the Dutch text *****

SUPER LICHT APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS EN ZONNIG BALKON

Ervaar de rust en het comfort in dit praktische appartement op steenworp afstand van de Jordaan.

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van een goed onderhouden complex en beschikt over de volgende highlights:

– 90 m2 woonoppervlakte (NEN certificaat aanwezig)
– 3 ruime slaapkamers
– Zeer zonnige woonkamer
– Balkon aan de woonkamer, pal op het Zuiden, met zicht op vaarwater (Kostverlorenvaart)
– Ruime open keuken voorzien van (inbouw)apparatuur met eiland en gezellige bar
– Gloednieuwe badkamer en toilet (april 2019)
– Gestuukte wanden en plafonds
– Het gehele appartement is in april geschilderd (behalve de vloer)
– Goed onderhouden
– Klaar om zo te betrekken
– Inpandige berging naast de keuken
– Externe berging onder het complex
– Betonbouw (geluids- en onderhoudsarm)
– Overal dubbel glas
– Gezonde en actieve VvE (Ymere)
– Maandelijkse servicekosten € 145
– Erfpacht afgekocht tot 2035
– Gunstige afkoopcondities eeuwigdurende erfpacht
– Oplevering in overleg, voorkeur 1 augustus

Omgeving:

Het appartement ligt in een autoluwe straat op de “Kop van Jut”, in stadsdeel Westerpark, net op de grens van Oud-West en de Jordaan. Een ideale en rustige locatie om te genieten van alles van Amsterdam te bieden heeft.

Voor de dagelijkse boodschappen loop je snel even naar de Dirk vd Broek, of de Albert Heijn op de Jan van Galenstraat. Het gezellige Hugo de Grootplein ligt om de hoek met heerlijke speciaalzaken en traiteurs. Liever naar de Jordaan? Stap op de fiets en binnen enkele minuten ben je in hartje Jordaan met haar fijne marktjes, zoals de beroemde biologische markt op zaterdag.

Aan horecagelegenheden uiteraard geen gebrek: het Hugo de Grootplein telt een flink aantal populaire restaurants of bezoek de immens populaire Hallen, die via de fietsbrug langs de Kostverlorenvaart binnen een paar fietsminuten te bereiken is.

De bekende Amsterdamse parken het Vondelpark en Westerpark zijn snel bereikbaar, maar vergeet ook het prachtige Erasmuspark niet! Aan groenvoorzieningen dus zeker ook geen gebrek!

Parkeren geschiedt middels het vergunningensysteem, bezoekersvergunningen zijn bij de Gemeente opvraagbaar. Vergunningen hebben geen of een korte wachttijd en er is altijd plek voor de deur!

Qua uitvalswegen zit je hier ideaal: via de S105 rijd je binnen enkele minuten op de Ring A10-west richting Schiphol/Den Haag of Zaanstad.

Het appartement is ook zeer gunstig gelegen t.o.v. (basis) scholen en speelpleinen.

Verschillende openbaar vervoersmogelijkheden brengen je vlot naar alle uiteinden van de stad, zo rijdt bus 18 in 16 minuten naar Amsterdam Centraal of pak tram 3 naar het Rijksmuseum of de Pijp.

Tegenover de Marcantilaan bevindt zich nu het Foodcenter, de entree is reeds naar de Haarlemmerweg verplaatst. De Gemeente heeft grootse plannen om dit gebied in de nabije toekomst te ontwikkelen en er een modern leefgebied met kleinschalige gebouwen van te maken met de markante foodhal zelf als middelpunt. Hierdoor zal de buurt nog interessanter worden!

Kortom: een centrale maar rustige locatie op de rand van de Amsterdamse binnenstad.

Indeling:

Via het ruime en makkelijk begaanbare trappenhuis bereik je de derde etage, alwaar je toegang tot de woning hebt. De centrale hal verbindt alle vertrekken met elkaar.

De woonkamer is aan de achterzijde van het complex gelegen en is mede door de ligging op het Zuiden, de vele ramen en de twee openslaande deuren naar het balkon werkelijk een ZEE VAN LICHT! Het balkon heeft een zeer praktische indeling en is zelfs groot genoeg voor een eettafel. Van ’s ochtends vroeg tot s ’avonds kun je genieten van de zon: heerlijk! Het uitzicht op de Kostverlorenvaart en de bootjes die voorbij komen, maken het geheel compleet.
De woonkamer is zeer ruim qua afmeting en praktisch qua indeling.

De open keuken is groot en beschikt over een spoeleiland met een bargedeelte. Terwijl je aan het koken bent, zit je gezin of je visite gezellig aan deze bar met een drankje. Uiteraard is er naast de keuken een ideale plek voor een grote eettafel!

De keuken (2014) is uitgevoerd in hoogglans wit en is voorzien van de nodige inbouwapparatuur zoals een groot vrijstaand gasfornuis met oven (SMEG) en afzuigkap (SMEG), koelvriescombinatie en er is uiteraard een vaatwasser. Bovenkasten zijn niet nodig aangezien er een bijkeuken/interne berging naast de keuken is! Super handig om al je extra keukenspullen op te bergen en hier staan ook de wasmachine en droger opgesteld.

De drie slaapkamers zijn goed van formaat en bieden stuk voor stuk ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Daardoor is dit appartement dan ook zeer geschikt voor een gezin met kinderen!

De badkamer en toilet zijn zeer recentelijk (april 2019) vernieuwd en voorzien van frisse en smaakvolle witte tegels. De badkamer beschikt over een riante inloop regendouche en een chique wastafel met meubel en spiegelkast. De granito vloer is behouden gebleven, wat zeer goed en authentiek combineert met de strakke tegels. Een superfijne en cleane ruimte!

Het appartement is smaakvol en fris afgewerkt, de eikenhouten (lamelparket) vloer ligt door het hele appartement en is in het verleden wit geschilderd. Er zijn deels koven aangebracht om de radiatorbuizen uit het zicht te houden wat het geheel strak doet overkomen! Je kunt er eigenlijk zo in!

Alle kozijnen zijn vernieuwd in 2015 en voorzien van dubbele beglazing. Mede door de betonnen structuur van het pand (incl. fundering!) is de woning volledig geïsoleerd.

In de onderbouw beschikt het appartement over een grote inpandige berging, ideaal voor je koffers en de spullen die je niet dagelijks nodig hebt. Fietsen kunnen hier ook gestald worden.

Kortom: een ruim, praktisch , goed onderhouden en superlicht appartement met 3 slaapkamers op een courante locatie wat voor veel doeleinden geschikt is: denk aan eigen bewoning – met of zonder kinderen – , een interessante belegging of een veilige thuishaven voor je kind(eren). We nodigen je graag uit voor een bezichtiging en laat je verrassen door deze heerlijke plek!

———-

SUPER BRIGHT 3-BEDROOM APARTMENT AND SUNNY BALCONY

Experience the peace and comfort in this practical apartment a stone’s throw from the Jordaan area.

The apartment is located on the third floor of a well-maintained complex and features the following highlights:
– 90 m2 living space (NEN certificate available)
– 3 spacious bedrooms
– Very sunny living room
– Balcony on the living room, facing south, with water view (Kostverlorenvaart)
– Spacious open kitchen with (built-in) equipment with island and cozy bar
– Brand new bathroom and toilet (April 2019)
– Plastered walls and ceilings
– The entire apartment was painted in April (except the floor)
– Well maintained
– Ready to move into
– Internal storage room next to the kitchen
– External storage under the complex
– Concrete construction (low noise and maintenance)
– Fully double glazed
– Healthy and active HOA (Ymere)
– Monthly service costs € 145
– Leasehold paid upfront to 2035
– Favorable pay off conditions for eternal leasehold leasehold
– Delivery in consultation, preferably 1 August 2019

Location:

The apartment is located in a car-free street on “Kop van Jut” in the Westerpark district, just on the border of Oud-West and the Jordaan. An ideal and peaceful location to enjoy all that Amsterdam has to offer.

For daily shopping, you conveniently walk to Dirk vd Broek orAlbert Heijn on Jan van Galenstraat. The nice Hugo de Grootplein is around the corner with delicious specialty shops and caterers. Do yourefer the Jordaan area? Get on your bike and within minutes you will be in the heart of the Jordaan with its fine markets, such as the famous Saturday organic market.

There is of course no shortage of catering establishments: Hugo de Grootplein has a large number of popular restaurants or visit the immensely popular Hallen, which can be reached within a few cycling minutes via the bicycle bridge along Kostverlorenvaart.

The famous Amsterdam parks Vondelpark and Westerpark are quickly accessible, but don’t forget the beautiful Erasmuspark! So certainly no shortage of landscaping!

Parking is done through the permit system, visitor permits can be requested from the municipality. Permits have no or a short wait and there is always space around the building!

In terms of exit roads, you are in an ideal position: via S105 you reach the A10-west towards Schiphol / The Hague or Zaanstad within a few minutes.

The apartment is also very conveniently located for (primary) schools and playgrounds.

Various public transport options will take you to all ends of the city smoothly, such as bus 18 to Amsterdam Central Station in 16 minutes or tram 3 to the Rijksmuseum or De Pijp.

The Foodcenter is now opposite Marcantilaan, its entrance has already been moved to Haarlemmerweg. The Municipality has big plans to develop this area in the near future and turn it into a modern habitat with small-scale buildings with the striking food hall itself in the center. This will most definitely make the neighborhood even more interesting!

In short: a central but quiet location on the edge of Amsterdam’s city center.

Layout:

You reach the third floor via the spacious and easily accessible stairwell, where you have access to the property. The central hall connects all rooms.

The living room is located at the rear of the complex and is partly due to its location on the South, the many windows and the two doors to the balcony truly a SEA OF LIGHT! The balcony has a very practical layout and is large enough for a dining table. From early in the morning until the evening you can enjoy the sun: just lovely! The view of the Kostverlorenvaart and the boats that pass make it complete.

The living room is very spacious in size and practical in layout. The open kitchen is large and features an island with a bar area. While you are cooking, your family visitors can sit comfortably at this bar and enjoy a drink. Of course, there is ample space for a large dining table next to the kitchen! The kitchen (2014) is finished in high-gloss white and is equipped with the necessary built-in appliances such as a large freestanding gas stove with oven (SMEG) and extractor hood (SMEG), fridge freezer and of course there is a dishwasher. Wall cabinets are not necessary as there is a utility room / internal storage room next to the kitchen! Super handy for storing all your extra kitchen utensils and here you will also find the washing machine and dryer.

The three bedrooms are of a good size and all offer space for a double bed and a wardrobe. The apartment is therefore very suitable for a family with children!

The bathroom and toilet have been updated very recently (April 2019) and feature fresh and tasteful white tiles. The bathroom has a large walk-in rain shower and a chic sink with furniture and mirror cabinet. The granito floor has been preserved, which combines very well and authentic with the sleek tiles. A super nice and clean space!

The apartment is tastefully and freshly finished, there is an oak (parquet) floor throughout the apartment which has been painted white in the past. Some coves have been fitted to keep the radiator tubes out of sight, which gives a sleek appearance!
You can actually move in immediately!

All window frames have been renewed in 2015 and are equipped with double glazing. Partly due to the concrete structure of the building (incl. foundation!) The house is fully insulated.

In the basement the apartment has a large storage room, ideal for your bags and the items you do not need on a daily basis. Bicycles can also be parked here.

In short: a spacious, practical, well-maintained and super bright apartment with 3 bedrooms in a fantastic location that is suitable for many purposes: possibly your own residence – with or without children -, an interesting investment or a safe home for your child(ren). We would like to invite you for a viewing and be surprised by this wonderful place!

Kenmerken

Vraagprijs
€ 525.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
90 m2
Inhoud
278 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Plattegronden

Vergelijkbaar

 • € 1.395.000,- k.k. - Amstelveen - Amsterdamseweg 274:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 2.980.000,- k.k. - Amsterdam - Honthorststraat 6BV *:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 2.495.000,- k.k. - Oostkapelle - Duinbeekseweg 7:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.360.000,- k.k. - Baarn - Nicolaas Beetslaan 48:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.650.000,- k.k. - Amsterdam - Liergouw 62:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.795.000,- k.k. - Zaandam - Ringdijk 1.:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.095.000,- k.k. - Amsterdam - Cannenburg 47:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 3.750.000,- k.k. - Amsterdam - Singel 68:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.250.000,- k.k. - Amsterdam - Anne Frankstraat 113:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.250.000,- k.k. - Amstelveen - Amsterdamseweg 242:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.030.000,- v.o.n. - Amsterdam - Welnastraat 332:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 2.250.000,- k.k. - Amsterdam - Keizersgracht 79B:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 2.950.000,- k.k. - Amsterdam - Raamgracht 7:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.250.000,- k.k. - Amsterdam - Sloterweg 720:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 2.800.000,- k.k. - Amsterdam - Vondelstraat 158:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.490.000,- k.k. - Amstelveen - Branding 10:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.499.000,- k.k. - Abcoude - Gein-Noord 49:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.500.000,- k.k. - Amsterdam - Hemonystraat 46:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.395.000,- k.k. of € 4.500,- - Amsterdam - Plantage Muidergracht 151hs:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.995.000,- k.k. - Amsterdam - Johannes Verhulststraat 94:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • Prijs op aanvraag - Amsterdam - Hilverbeekstraat 32:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.980.000,- k.k. - Amsterdam - Honthorststraat 6HS*:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.595.000,- k.k. - Amsterdam - Willemsparkweg 186HS:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.325.000,- k.k. - Wassenaar - Hogeweg 18:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.250.000,- k.k. - Amsterdam - Gerrit van der Veenstraat 106/ III:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.495.000,- k.k. - Amsterdam - Quellijnstraat 119A:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.085.000,- k.k. - Amsterdam - Doornburg 105:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.100.000,- k.k. - Nieuwkoop - Noordenseweg 34:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • Prijs op aanvraag - Amsterdam - Keizersgracht 111G:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.649.000,- k.k. - Amstelveen - Amsterdamseweg 276:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg
 • € 1.020.000,- k.k. - Amsterdam - Bredeweg 5I:
 • https://www.von-poll.nl/wp-content/uploads/realworks/wonen/4.531.572/77381115-1529x1024.jpg